duminică, 16 octombrie 2011

Despre suferinta

Unele suferinte se uita ... altele raman mereu tiparite in memorie . Dar nu pentru ca vrem noi asta . Ci pentru ca durerea provocata de ele nu se uita asa usor .
Iar daca ne dorim sa trecem peste putem . Insa doar oameni cu adevarati puternici uita . Nu , nu sunt oameni indiferenti ci doar persoane care au invatat ca viata are mai multe fete iar unele dintre ele sunt mai negre ca noaptea . Dar uneori  noaptea e frumoasa si linistita .
Incearca ca unele suferinte sa nu te transgorme in alt om . Stiu cazuri .
Colega mea de banca e emo . Mi-a aratat taieturile facute pe mana . Plange . Sta mereu retrasa . De ce ? Pentru ca mama ei n-o intelege si nu-i acorda multa atentie de cand s-a nascut sora ei mai mica .
Si toata lumea vorbeste . Nu-i da sanse . O catalogheaza emo din prima .
Si toate astea pentru ca lumea e rea , nu intelege , nu invata sa-i apere pe cei slabi ...

8 comentarii:

 1. ...dragutz postul...:o3

  "Insa doar oamenii cu adevarat puternici uita"

  Nu e vorba de putere si cat ne dorim sa iutam ceva...amintirile minunate raman,chiar si cu suferinta, pentru ca nu uitam niciodata pe cineva pe care l-am iubit, o prietenie dupa care am tanjit si de care am iubit, prieteni pt care am plans,...pentru momente in care daca nu vorbeam ne simteam ca naibii...putine se uita cand le vrei inapoi,pentru ca te-au facut sa zambesti si chiar si la sfarsit, nu le poti lasa in urma oricat de mult ai vreau...pentru ca raman, pentru ca au facut parte din tine si sunt tot acolo

  RăspundețiȘtergere
 2. Daca ne dorim,putem uita totul fara sa ne chinuim..si mai ales daca tinem cu adevarat la acea persoana..atunci cu siguranta vom uita..din iubire.

  RăspundețiȘtergere
 3. Se zice că, "Ce nu te doboară,te face mai puternic"
  PS.Frumos blog ;;)

  RăspundețiȘtergere
 4. Pff, toata lumea sufera? ce-i bre cu voi? :((

  RăspundețiȘtergere
 5. Pot spune ca cei care au probleme sa se duca la un psiholog . Nu vreau sa fiu inteles gresit ca sunt rau in acest caz .
  Oamenii ,,primitivi" au etichetat oamenii care au probleme in viata si consulta un psiholog ca au ,,probleme cu capul" . Patetic bineinteles , Eu am avut un prieten in aceasta situatie , tot catalogat emo (dar nu era) si s-a rezolvat problema dupa ce a stat de vorba cu un psiholog .
  Psihologii sunt oameni ,,calificati" in acest domeniu si printr-un sfat si o vorba buna poate face minuni .

  RăspundețiȘtergere
 6. Eu nu pot sa zic ca sufar....nici mie nu mi se acorda atentie de cand s-a nascut sora mea mai mica. Nu devin emo.E doaro perioada detimp pana se obisnuieste dupa un an uiti si nu mai iti pasa .

  RăspundețiȘtergere
 7. Sunt lucruri care doresti sa le uiti si nu reusesti.

  RăspundețiȘtergere