duminică, 8 mai 2011

Ploaia # 4


Cei doi se despart ca doi tineri cu mii de sperante urmand sa se intalnesc diseara la el acasa ca sa vizioneze un film .
Ea , imediat dupa plecarea lui isi aranjeaza o rochie calcata pe spatarul unui scaun . Se duce la fereastra , de unde poate privi tot cartierul . Ramane pe ganduri imaginandu-si seara de vis pe care o va avea . Inganand ritmurile unei melodi de vals incepe sa se roteasca prin camera . Pierzand notiunea timpului isi da seama ca trebuie sa se pregateasca . Se indrepta cu pasi gratiosi spre oglinda . Isi pieptana parul cret si cu unduiri usoare ale maini aplica putin fard pe obraji . Ochii ei verzi , urmau sa fie pigmentati cu un roz liliachiul .
Se dezbraca de pijamale si isi pune rochia rosie cu maneci scurte pe ea . Un umar al rochiei se lasa in jos descoperindu-i breteaua sutienului . Incaltand o pereche de balerini si inhatand o geanta in graba iese pe usa .
Cu pasi mici se indreapta spre el . Il simte ca e neramdator , ca o asteapta si ca nu mai poate de emotie .
Ajunsa la el se codeste dar bate increzatoare in usa . Imediat , baiatul ii deschide . Imbracat comod insa elegant o pofteste inauntru admirand-o din cap pana in picioare . Ochii lui caprui scanteiau de fericire .
Fata se aseza pe canapea , alaturi de el asteptand impreuna derularea filmului .

Un comentariu: