luni, 23 mai 2011

Idei ...


,, De ce le am ? Pentru ca simt . Pentru ca simt ca ar trebui sa fac ceva nou . Si fac . Mi-am deschis ,,portile,, pentru voi . Nu e de ajuns . Continui sa gandesc spre viitor . Fur din cand in cand idei si sentimente . De la cine si pentru cine ? Nu stiu . Sunt multe lucruri pe care nu le stiu . Marile mistere ale lumii sunt greu de deslusit .
Zambesc . Maine e o noua zi . Iar scoala , iar teme , iar certuri ... De ce zambesc ? E ca un chin pentru mine . As vrea sa plang ... dar nu pot . Am orgoliul prea mare ca sa plang . Dar totusi ... imi cade o lacrima pe obraz . Orice dar asta nu ! Nu ! Trebuie sa ma opresc .

Apune soarele . Si altceva ? Altceva nimic . Of ! Niciodata nimicul nu e nimic . E ceva . Dar ce ? O imensitate de lucruri se pot cuprinde in acest nimic . Dar pur si simplu , nimicul e ... nimic . ,,

Schita din caietul pentru de idei . Cu dedicatie pentru Ella , pentru ca imi citeste si imi comenteaza blogul . In plus si ea are un blog genial . Mersi :) .
P.s : Poza e aleasa special pentru ca stiu ca iti plac maimutele .Link

3 comentarii:

  1. wooo draga mea m-ai impresionat pana la lacrimi, sincer...nu ma asteptam la atata atentie,mai ales la detalii.Multumesc mult ca "ma urmaresti" :))

    ps: maimutica m-a cucerit de-a dreptu'

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere