duminică, 18 septembrie 2011

Autumn

Ploua . Iar ploaia nu se va opri pana cand nu vei inceta sa plangi . Iar lacrimile se transforma in roua . In roua serii de toamna . Bate vantul . Frunzele pornesc intr-un dans la lumina lunii . Iar frigul iti patrunde in corp si tremuri . De frig si de frica . Iti e frica de toamna . De puterea ei .
Iti doresti ca totul sa fie un cosmar . Sau nu ?
Urasc toamna . Iti induce tristete , teama , ura . E frig . Ploua . Te simti mereu confuz si ranit de propriile sentimente . N-ai timp de viata ta .
Si iar se aude sunetul sacadat al stropilor de ploaie . Si cad siroaie pe geam .
Iar rochia de vara iti valvaie in bataia vantului . Blestemi faptul ca nu te-ai imbracat mai gros . Picioarele gingase alearga spre abis . 
Negrul isi face aparitie in fata ochilor . Doar o mica stea mai straculeste . In scurt timp , dispare . Iar luna e ascunsa dupa nori . Si incepe ploaie din nou . Baltile de apa se maresc .
Iar asta e toamna . Mereu imprevizibila si melancolica , uneori gingasa si vistoare dar de cele mai multe ori ploioasa si aspra . Ar trebui sa ma bucur pentru ca in curand va fi ziua mea in prima zi din Scorpion sau ultima zi din Balanta . Sunt cam 2 zodii in una iar din cauza asta sunt deosebita (parerea mea ) :) .P.S : Ziua voastra cand este ?

4 comentarii:

 1. 13 decembrie :))
  Am invatat a iubi toamna,am invatat s-o inteleg si s-o simt.Iti doresc si tie asta :)

  RăspundețiȘtergere
 2. si eu am invatat sa iubesc toamna...:x asa ca iti sfatuiesc sa iesi din casa o zi si sa admiri frumusetea frunzelor galbene ce cad agale pe trotuar... 8->

  RăspundețiȘtergere
 3. Super lovely blog!

  xoxo,

  colormenana.blogspot.com

  RăspundețiȘtergere