luni, 26 septembrie 2011

My september favorites

TV & Movie :
 • Cum sa-ti dresezi dragonul - Butonam hai-hui telecomanda si am dat peste film . La prima vedere parea interesant . Un baiat (nu-i mai tin minte numele) gaseste un dragon si incearca sa-l dresezi ceea ce pare imposibil pentru ca tot poporul lui omora dragoni . La sfarsit , m-am abtinut sa nu plang desi sfarsitul nu a fost asa dureros .


 • Shake it up - Unii se uita la Hannah Montana , altii la Nini insa eu ma uit la Totul pentru dans . Sisi , bolnava de dislexie si Rocky se inscriu la preselectiile pentru emisiunea Totul pentru dans . Serialul n-are nimic special insa eu fiind pasionata de dans ma ajuta sa-mi umplu timpul liber care insa nu prea exista  . Cel mai mult m-a impresionat Bella Thorne (alias Sisi ) pentru ca la cei 13 ani arata atat de genial ca sa va minunati si voi Bella e cea cu palarie .Music :


 Beauty and style : 
 • Oja mea rozalie-- De ce ? Fiindca e perfecta pentru scoala . Nu ma poate acuza niciun profesor ca m-am dat cu oja . Nu pot spune ca este oja mea preferata pentru ca data cu oja asta nu ies deloc in evidenta . E perfecta pentru scoala si atat . Si in plus , am scris postul asta facandu-mi unghile cu oja asta .

 • Noua mea coafura - La inceput am urat-o pentru ca imi statea groaznic . Acum a inceput sa-mi placa . E exact stilul emo cum mi-am dorit (nu sunt emo , mi-am dorit doar o schimbare ) . Totusi  nu sta intotdeauna cum vreau . 
 • Puloverul meu portocaliu - Pentru ca se raceste vremea . L-am gasit aseara in dulap habar aveam de existenta lui  si l-am probat . Imi statea mai bine decat credeam si e chiar super dragut . Singura problema e ca deabia astept sa-l probez insa inca Bucuresti este inca cald .

Random : 
 • Prima zi de scoala - Nu stiu de ce insa mi-a fost dor de aproape toti colegi si m-am bucurat sa-i revad . Ziua pot zice ca a fost un succes total aproape . :)
 • Mica excursie pe Valea Doftanei - Mi-a placut mult pentru ca am fost cu familia si chiar m-am distrat . Mi-am cumparat mai multe lucruri iar noi cred ca ne-am facut rezerve de mancare pentru o luna .

3 comentarii:

 1. Interesant... am vazut si eu cum sa'ti dresezi dragonul...:d

  RăspundețiȘtergere
 2. Dragut......Si mie mi-a placut prima mea zi de scoala,cu exeptia ca mi-au iesit florile din buchet :))

  RăspundețiȘtergere