duminică, 4 septembrie 2011

Herastrau , veverite si popcorn

Ieri fiind sambata si fiindca tata mi-a promis ca ma va scoate undeva weekend-ul asta am fost in Herastrau . N-am vazut nimic neobisnuit in afara pretului crescut al inghetatei (cum naibii sa dai 4 lei pe o inghetata in parc cand la alt magazin o gasesti la 2 lei ? ) . Si cum romanul e obisnuit sa iasa sambata in parc era sa fac un impact cu vreao 4 biciclete holbandu-ma la unul care prinsese un peste mare cam de 2 palme in lacul de acolo . Si cum romanul e tot roman , juma din parc venise sa se holbeze la asta . Am ascultat si putina muzica buna ( nu , dragilor nu manele ) si am vazut si o veverita care mergea nestingherita pe alei . Cred ca a trecut de vreo 7 ori prin fata mea (si nu , nu exagerez) .
Si cum ma rodea la burta foamea m-am hotarat sa-mi calc pe orgoliu si sa cumpar o punga de popcorn cu 4 lei , aceasi punga pe care in alt parc o iei cu 2 lei . M-am ales cu un prichindel care se uita la mine , ma arata cu degetul si striga , mai-mai sa planga : Vreau si eu floricele !!!
Si acum unghiutele mele varuite pictate cu galben fac incheierea . Va dau un pont : nu plecati in Herastrau fara bani la voi . ;)


5 comentarii:

 1. Haha ce tare e postarea.Asa de scumpa o inghetata?Aoleu:))..Herastrau e un obiectiv turistic si poate de aceea a fost asa de scump:|.Cred ca te-ai distrat pe cinste<3

  RăspundețiȘtergere
 2. Foarte tare :)) Dapoi pontu` trebuia sa sune ceva de genu` : "Nu plecati niciunde in Romania fara bani la voi" :))

  RăspundețiȘtergere
 3. Mhh ce sambata funny si inca mai funny cum o descrii tu ))))))))

  RăspundețiȘtergere
 4. iii...ce sambata superba ai avut tu:)))))

  RăspundețiȘtergere