sâmbătă, 10 septembrie 2011

I have forgotten your love but i haven't forgotten that you love me

-Maine o sa trec pe la tine .
-Aaaa . Ok .
-Nu-ti pasa . Nu-ti pasa de mine .
-Ba da . Cristina ce-ai astazi ?
-Nimic .

Tacerea dinainte furtuni . Gandurile imi invadeaza inima , mintea , sufletul . Am asteptat asta atata timp . Bate vantul . Picaturi de ploaie se preling pe geam . Ah , in sfarsit . E toamna . Frunzele danseaza vrajite . Pe strada nu e nimeni . Visele iau cu asalt tot corpul . Am ajuns sa traiesc in visul pe care l-am creat singura . Totul pare ireal , fantastic . Nimic nu poate fi controlat iar cu atat mai putin , viata .
Urasc  realitatile . Viata e cruda , incontrolabila , neprevazuta . Totul e nou . Niciodata nu stii de unde te loveste . Mereu am fost o plangacioasa . N-as vrea sa ma schimb . Asa e stilul meu . Iar intotdeauna voi plange . Chiar si pentru orice prostie . Si putin imi pasa ce crede lumea despre mine .
Iar uneori ne dorim mai multa atentie din partea celor din jur fara sa constientizam ca , si noi la randul nostru trebuie sa oferim atentie .
Iar alteori ne pare rau ca am facut un anumit lucru , sau poate nu l-am facut . Cand eram mica , m-am dat cu fundul de pamant pentru ca nu am vrut sa dau mana cu un dinozaur iar dupa imi parea rau .
N-am incercat niciodata sa ma bazez pe spusele lumii . Faceam ce ma taia capul . Daca vroiam sa tip , tipam in mijlocul strazi si nici mama nu m-ar fi oprit . Daca vroiam sa ma tund , o faceam imediat fara sa ma gandesc ca imi va sta bine sau nu . Am fost mereu imprevizibila . Si asa voi fi in continuare ,
Eu imi doresc mai mult . Mai mult de la cei din jur dar in primul rand mai mult de la mine . Intotdeauna trebuie sa progresam . Si niciodata nu ne vom opri din a face acest lucru . Never for ever .
Iar totul ar trebui sa fie despre o poveste de dragoste . Nimic real . E simpla viata . O viata  creata sa fie speciala intr-un fel . O viata cruda dar plina de dragoste .Si e fantastic . Doar fantastic . Nimic ireal pentru ca nu e fictiune . E doar viata .

Si poate vine si continuarea daca am chef .
Tradus : Nicio sansa ! :))

5 comentarii: