miercuri, 3 august 2011

Despre voi

E prea tarziu ca sa schimb ceva . Sa ma schimb pe mine , sa te schimb pe tine , sa-i schimb pe cei din jur . Mi-am creat propriul comportament . Degeaba imi bagati in cap atatea prosti . Imi spuneti ca intrec masura , ca sunt obraznica , ca ar trebui sa am alte cuvinte , ca vorbesc urat sau ca nu asa ar trebui sa se comporte o fata . M-am saturat ! Nu sunt jucaria voastra , nu sunt bataia voastra de joc ! Imi spune-ti ca ma iubiti dar tot voi ma faceti sa plang cel mai mult . Sufar din cauza voastra . Puteti sa ma scutiti cu prostiile voastre ? Sa ma lasati sa respir , sa-mi traiesc viata pe care am irosit-o pana acum degeaba din cauza voastra ? O sa ma fac ca am uitat totul , ca nu mi-a pasat , ca nu m-ati ranit . Poate asa o sa ma lasati in pace . Nu e un pact , e o rugaminte . Nu fac pacturi , fac totul din placere .

4 comentarii:

  1. Cel puțin tu nu te lași manipulată, ai un punct de vedere și ți-l ții pe al tău, dar îmi pare rău să aud că vorbele lor te lovesc atât de tare.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cert este ca nu esti o marioneta si ca nu permiti sa te trateze ca pe una.Si eu mi-as dori sa ii schimb pe cei din jurul meu dar fiecare este asa cum el vrea!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu e prea tarziu sa te schimbi..incearca sa o faci si ai sa vezi ca o sa reusesti.

    RăspundețiȘtergere