luni, 1 august 2011

Lectie de viata


Exista anumite momente in viata in care ti-ai dori sa uiti totul . Totusi , acele amintiri vor ramana acolo , undeva , in inima ta . Si uneori , vrei sa spui ca esti fericit desi simti ca ai una dintre cele mai proaste zile . Vrei doar ca lumea sa te creada bine insa , in adancul tau porti cel mai sangeros razboi . In unele momente , ai nevoie de sustinerea celor dragi . Prieteni adevarati te vor sprijini , ceilalti vor gasi motive puerile ca sa nu te ajute . Cand dai de greu , accepta mana care sta intinsa sa te ajute . Alta , poate , nu vei gasi . Incearca sa te schimbi pe tine inainte sa-i schimbi pe ceilalti . Poate , nu ei gresesc , ci tu care te crezi superior lor . Nu asculta tot ce zice lumea . Cum nici eu nu te asculta , tu de ce i-ai asculta ? Trateaza totul cu indiferenta . Uneori trebuie sa fi nesimtit ca sa nu fi luat drept prost .

4 comentarii:

 1. Emily Jong spunea că sfaturile sunt ceea ce căutăm atunci când știm deja răspunsul dar ne dorim să n-o fi făcut. Eu întotdeauna am considerat că răspunsurile la toate întrebările se află înăuntrul meu, pentru că nimeni nu poate hotărî mai bine într-o situație care te privește decât tu însuți. Și dacă ratezi, măcar vei acumula experiență. A asculta părerile celorlalți funcționează în a-ți arăta noi unghiuri din care să privești situația.

  RăspundețiȘtergere
 2. Ai perfecta dreptate.Cam asa este!Putina nesimtire nu strica,iar in privinta celor din jur...nu trebuiescbagati in seama.Noi trebuie sa fim stapani pe propia noastra viata si nu pe a lu altu;)
  te pwp:*!

  RăspundețiȘtergere
 3. Ce bine ai ochit cu postarea aceasta ce cred eu ))) Nimanui nu-i va pasa mai mult de noi decat noua insine...chiar nu strica picul ala de indiferenta de care ai pomenit si mai multa atentie pentru noi;)Ce bine ai ochit cu postarea aceasta ce cred eu ))) Nimanui nu-i va pasa mai mult de noi decat noua insine...chiar nu strica picul ala de indiferenta de care ai pomenit si mai multa atentie pentru noi;)

  RăspundețiȘtergere