vineri, 5 august 2011

Lectie de viata 2

Si ce daca eu fac tot ce ma taie capul iar tu esti controlat de toata lumea ? Si ce daca eu dorm sub cerul liber iar tu n-ai libertatea necesara nici ca sa mergi pana la coltul strazi ? Daca nu stiti sa apreciati adevarata fericire nu va mai plangeti ca n-o aveti . Aceasta nu e data de banii ci de micile intamplari de zi cu zi . O mica floare , o mica atentie , un zambet , sentimentul de a fii liber .
Nu fac postarile astea ca sa va dau o lectie ci pentru ca eu n-am ce face . Simt ca trebuie sa spun asta cuiva . Nu mi-au placut niciodata bani . Ne trebuie putin din fiecare pentru ca daca avem mai mult intr-o parte , ducem lipsa in alta parte . Pare absurd dar e adevarat . Nu ne putem niciodata sa ne multumim cu putin , vrem din ce in ce mai mult . Si daca le-am avea pe toate , viata ar mai fi palpitanta ? Ai mai plange noptile dupa el sau ai mai strange fiecare banut ca sa-ti cumperi bluza preferata ? Fiecare lucru are farmecul lui , trebuie doar sa stii cum sa-l intorci pe toate partile . Intr-un sfarsit totul va fi ok , daca nu e ok , inseamna ca nu este sfarsitul (pe asta am invatat-o de la Ella ) .

2 comentarii:

  1. "Intr-un sfarsit totul va fi ok,daca n e ok,inseamna ca nu este sfarsitul"

    Mi-a placut ce fel ai scris aici. :)) Pentru fiecare inceput exista un sfarsit fericit.....si daca e trist si nu e sfarsitul..continuarea cum va fi ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Interesanta "Lectia asta de viata"

    RăspundețiȘtergere