luni, 1 august 2011

Morning coffe

Cum ziua buna se cunoaste de dimineata , m-am gandit sa va inveselesc dimineata . Odata la 2 zile vor aparea dimineata postari cu titlul Morning coffe . Despre ce voi scrie aici ? Cateva ganduri de dimineata , pe unde iesim in ziua respectiva , urari de bine si tot ce imi vine in minte pe moment .

Si ca sa incep cu ceva simplu , spun doar : Neata !
Astazi e 1 august . Mai ramane o singura luna de vara , de vise inca neimplinite , de muzica la maxim si de zile intregi petrecute pe plaja . Imi va fi dor sa calc pe nisipul pamantiu ars de soare , udat de mare si plin de scoici sfarmate . Imi va fi dor sa simt parfumul dimineti de vara , sa-mi mangaie vantul parul si sa alerg prin ploaie . Imi va fi dor de toate , dar mai ales de povestea verii pe care tocmai am trait-o . Every summer has a story .

Azi va fi o zi calduroasa , tocmai buna de iesit prin parc sau poate la o cafea (daca nu beti deja una in timp ce cititi postarea ) . Foarte buna ar fi si o limonada , un ceai verde sau un cocktail de pepene galben (zahar , putina scortisoara , lamaie si menta) .


Cam atat pentru azi , fiind prima zi in care fac postarea nu prea am idei . In continuare va spun : Neata .

8 comentarii: