vineri, 15 iulie 2011

Again ...Un amalgam de sentimente se zbat prin mine . Sentimente pe care nu le pot controla . Am inceput sa plang din nou cand am crezut ca m-am vindecat de otrava pe care o purtam in mine . Am incercat orice remediu posibil . Totul imi aduce aminte de clipele urate . Poate daca as avea pe cineva langa mine m-as vindeca . Daca m-ar strange in brate si mi-ar spune o vorba buna . Dar nu , eu trebuie sa fiu mereu singura ! Stiu ca ar trebui sa ma schimb . Aparent , sunt vesela insa , nu-mi scot prea des la iveala adevarata fata .
Acelasi scenariu se repeta in fiecare zi . Totul se scurge repede . N-ai timp sa faci nimic . Daca incepi un lucru esti sigur ca se va termina prost . Nesiguranta te indeamna la frica iar frica , pune stapanire pe orice coltisor al trupului si-l face sa tremure . Dragilor , ce ramane de facut in aceasta situatie ? Nimic . Nu puteti sa va salvati si nimeni nu va poate salva . Frica se distruge incet .

I have forgotten your love but i haven't forgotten that you love me .P.S . Blogul are o pagina de facebook . O puteti vedea aici . Astept like-uri .

4 comentarii:

 1. Se simte ca de ceva vreme te chinuie ceva.Postarile sunt triste,dar frumoase (poate nici nu aveai in plan sa placa cuiva)

  RăspundețiȘtergere
 2. Ella welcome ! De cand te astept :)) .

  RăspundețiȘtergere
 3. Poi...Ca sa scapi de starea asta..ar trebui sa fii mai comunicativa...si sa ai incredere in "unii prieteni" care ti-i faci online...Pentru ca nu toti sunt de incredere

  Asta poti depista...


  Daca le ceri ajutorul si vorbesti cu ei...Nu te vei mai simti singura.Si nu vei mai avea senzatia de "Otrava" in tine..:D


  Gandeste-te...


  Hai ca te poop Deeaa:*:*:*

  RăspundețiȘtergere
 4. nup, nu poti face nimic, decat sa ai incredere. nu se stie niciodata cand fericirea iti va bate la usa.

  RăspundețiȘtergere