luni, 18 iulie 2011

Some things


Cateva carti stau ravasite pe birou . Nu se poate distinge decat titlul celei de deasupra scris cu majuscule : Crima din Orient Express . Ei i s-a atras atentie de atatea ori sa faca curat . Si ce face ea ? Nu face nimic . Prea multe ganduri sfarmate , prea multe sentimente sfasiate . Mana gingasa cauta sub birou un caiet . Un caiet mic , rupt , vechi de jumatate de an . Il deschide usor . Apuca un pix la intamplare . Un pix care spera ca va merge . Nu toate pixurile merg atunci cand ai nevoie de ele . Pe o fila alba , la inceput de rand , incepe sa insiruiasca cateva cuvinte : ,,Pe peronul garii din Bucuresti ... ,, . Pune usor pixul jos . Oare a scris bine ? Reciteste cuvintele de cateva ori . Ia usor pix-ul din nou in mana si continua : ,, Pe pereonul garii din Bucuresti , Rebeca Istrate asteapta trenul de doisprezece cu destinatia Pitesti ,, . Iar se opreste . Controleaza din nou toata fraza . Ce o macina ? Dar ce scrie ?
Dragilor , adevarul este ca mainile imi tremura la fiecare rand scris . Poate va intereseaza ce scriu sau poate va este indiferent . Cum am spus acum o luna si un pic , m-am gandit sa fac o carte . Un gand maret . Astazi , am inceput sa lucrez la acea carte . Nu e usor . Trebuie sa stii cum sa te exprimi mai bine , ca viitori tai cititori (daca vor exista ) sa te inteleaga perfect .

3 comentarii:

  1. Înainte de toate, trebuie să scrii corect. Mie una îmi place mult cum ai început. Chiar cred că ai talent. :) Se întâmplă foarte rar să cred asta despre cineva. Și chiar sper să publici o carte.

    RăspundețiȘtergere
  2. Noi toti asteptam cartea ta :)) pana ce ne delectam cu cate un picut din ea ;)

    RăspundețiȘtergere